bitiFIT naprave za vadbo

Svet je lahko vaše igrišče

Poletje se bliža koncu in temperature postajajo vse nižje. To pomeni le eno stvar. Spet se lahko začnemo športati. Izgovorov, da je za rekreacijo prevroče je konec. Ni vam potrebno plačati veliko denarja za vadbo in ni potrebe, da se včlanite v fitnes ali h kakšni skupini oziroma skupinski vadbi. Razen, če vas to osrečuje, potem storite to. Vedno pozabljamo, da je svet naše igrišče. Kaj je bolje kot rekreacija na svežem zraku? Rekreacija je odličen način, da prebudimo naš um in dušo. Raznolikost vaj, ki ji lahko opravljate zunaj, je neomejena. Le ozreti se morate okoli sebe.

Pri rekreaciji na prostem obstaja ogromno možnosti. Medtem, ko se rekreirate zunaj, ste na svežem zraku, počivate oči na čudoviti pokrajini in se nastavljate prijetnim sončnim žarkom, ki skrbijo za vašo dnevno dozo vitamina D. V bistvu porabimo skoraj 90% našega časa v zaprtih prostorih. Gremo v šolo ali službo in potem preživimo vsaj 8 ur tam. Zgodba se ponovi, ko se vrnemo domov in potem smo tako utrujeni, da bi le ležali in počivali. Potem se spomnimo, da bi morali obiskati fitnes, kjer pa se spet ne gibamo na prostem. Nikoli ne gremo ven in se gibamo v naravi. No, sedaj se to lahko spremeni. Premaknimo sebe in rekreacijo v naravo. Obstaja veliko možnosti, ki jih lahko preizkusite. Lahko se odpravite na sprehod, pohod ali celo tek, če menite, da ste v tako dobri formi. Ampak, obstaja tudi možnost za tiste, ki si želijo prednost svežega zraka in ne želijo preživeti svojih dni v fitnesu. Obiščete lahko fitnes na prostem. Ali še morda niste slišali za fitnes na prostem? Fitnes na prostem združuje prednosti običajnega fitnesa, svežega zraka in prečudovite pokrajine. Morda sploh ne veste, koliko možnosti za rekreacijo je okoli vas. Oglejmo si našo majhno deželo. Obstaja veliko možnosti za rekreacijo, le poslužiti se jih morate. V Sloveniji je ogromno fitnesov na prostem, le ozreti se morate okoli sebe. Morda se en skriva točno v vašem domačem kraju. Poglejmo, kje se skrivajo fitnesi na prostem. Fitnesi na prostem se skrivajo v majhnih in večjih krajih kot so: Dravograd, Polzela, Fram, Prebold, Ruše, Podvelka, Park Ormož, Brunšvik, Starše in Rače. Vsi fitnesi na prostem so zelo dobro opremljeni. V njih lahko poskrbite tako za svojo kardio vadbo, npr. na eliptičnem trenažerju kot tudi za svoje mišice. Svoje sposobnosti lahko preizkusite na jahaču ali pa se poigrate z multifunkcijskimi palicami. Če želite izvedeti kako so še opremljeni preostali fitnesi na prostem, jih lahko obiščete ali preberete še kakšen naš članek.

Kot smo že prej poudarili je vadba na prostem zelo koristna za telo in duha. Včasih bi se radi rekreirali, vendar se nam ne ljubi obiskati fitnesa, ker si ne želimo kontakta z ljudmi ali rabimo svoj čas in prostor za rekreacijo. Fitnes na prostem je odlična priložnost za to. Trenirate lahko sami in najdete svojo oazo miru. Nikomur ne rabite oddati članske kartice in vračati ključa. V kolikor se počutite ekstremno aktivni lahko tečete do fitnesa na prostem in tam opravite vadbo, nato pa spet tečete domov. Tako združite kardio vadbo s fitnes vadbo. Vadba na prostem vam bo dala željene motivacije in spodbude. Dobili boste energijo za katero ste mislili, da je že zdavnaj izginila. Ob rekreaciji na prostem boste lahko občudovali še čudovito pokrajino, ki vas obdaja. Kaj lepšega si lahko še želite?

Fitnes na prostem je zelo ugoden s finančnega aspekta. Stal vas ne bo prav nič. Ni se vam potrebno včlaniti in sklepati večletne vezave. Fitnes na prostem je več kot odličen za ljudi, ki ne marajo vezave. Pridete in greste lahko kadarkoli želite. Nihče vas ne bo motil in nihče vas ne bo omejeval pri vaši vadbi. V kolikor ste zmeraj menili, da obratovalni časi fitnesov niso vam po godu, se lahko poslužite fitnesa na prostem, saj je le ta odprt neomejeno. Vsa nameščena oprema v fitnesu na prostem je narejena tako, da se ne morete poškodovati. Zato le brez strahu!

Rekreacija na prostem znižuje stres. Telo se bo predihalo in vi se boste počutili bolje. Saj veste da se takoj počutite bolje že kadar greste na sprehod, kaj šele da bi se predihali v fitnesu na prostem. To pa ni edina prednost rekreacije na prostem. Svež zrak bo zbistril tudi vaš um in misli. Če vas pestijo kakršnekoli težave, jih lahko razrešite s pomočjo rekreacije na prostem. Nikakor se ne počutite omejeni, fitnesi na prostem vam ponujajo ogromen nabor naprav in vadbe. V njih lahko vadite pravzaprav brez kakršnekoli omejitve. Nikakor se jih ne bojte preizkusiti. Drzno se podajte v športne vode!

Rekreacija na prostem bo dobro dela vašemu zdravju in vam. Lažje boste spali in tudi čez dan boste bolj polni motivacije in energije. V kolikor se v vašem kraju nahaja fitnes na prostem, ga morate preizkusiti. Napovedana je topla jesen in to bo odličen čas za rekreacijo preden nastopi čas za zimsko hibernacijo. Nikakor se ne prestrašite naprav. Le-te so preproste za uporabo in prijazne uporabniku. Zmeraj se spomnite, koliko prednosti vam daje rekreacija na prostem in kakšen luksuz je to, da se lahko poslužite fitnesa na prostem. Zato se nikar ne bojte, ampak izkoristite vse možnosti, ki vam jih ponuja mati narava in vaša občina. Mnogokrat pozabimo, da je svet naše igrišče in da nam ponuja neštete možnosti za igro, zabavo in šport. Nikar se ne zapirajte v tesne telovadnice, ampak se odpravite na svež zrak. To bo dobro delo vam in vašemu zdravju!

Stokovna montaža in servis

Naša strokovno usposobljena ekipa ima precej izkušenj z montažo parkov bitiFIT – pripravljeni smo na vsa presenečenja.

10 let garancije

Garantiramo, da bo kvaliteta materialov na najvišjem nivoju in varna skozi vsa leta uporabe.

4 leta vzdrževanja

Nudimo 4 letno brezplačno vzdrževanje naprav.