bitiFIT naprave za vadbo

Starše

Ali vas majhni telovadni prostori dušijo. Se ne želite več tiščati v natrpanih garderobah in čakati, da boste prišli do svojih stvari? Potemtakem imam rešitev za vas. Če se želite gibati na svežem zraku in nimate več idej katero pot bi pretekli, vam priporočam fitnes na prostem. Le-ta združuje naprave, ki jih najdete v vsakem fitnesu in svež zrak ter prečudovit razgled. Prednost fitnesa na prostem, je vsekakor njegova dostopnost in to da ne boste porabili niti centa. Vstopnine ni. Priporočam vam, da se ozrete po svojem domačem kraju in poiščete najbližji fitnes na prostem.

Prebivalci Starš verjetno veste, da se v vašem kraju skriva fitnes na prostem. Za preostale pa je to le še dodaten razlog, da obiščete ta majhen slovenski kraj. Poglejmo si, kaj ponuja fitnes na prostem v Staršah. Park se nahaja za osnovno šolo, in sicer pri športnem domu v Staršah. Tam lahko najdete sledeče naprave: Eliptični trenažer, Poteg s prsi, Zasuk bokov, Multifunkcijske palice, Jahač, Gugalnik, Tai chi kolesa, Vodoravna lestev. S pomočjo teh naprav lahko razmigate vse mišice v telesu in vadba bo še bolj kvalitetna kot v zaprtem prostoru. Nadihali se boste svežega zraka in se naužili lepot narave. Gibanje v naravi vam bo pomagalo pri premagovanju vsakdanjega stresa. Vadba vam bo dela blagodejno, vi pa se boste počutili dobro kot še nikoli. Če ne veste kako se lotiti vadbe v fitnesu na prostem, je tukaj nekaj napotkov za vas. Najprej se zmeraj razgibajte in ogrejte. Naredite par razteznih vaj, da vas ne bo naslednji dan vse bolelo. Vrstni red telovadbe si lahko izberete in razporedite sami. Če želite začeti s kardio vadbo, je najbolje, da se je lotite na eliptičnem trenažerju. Tai chi kolesa vam bodo pomagala pri krepitvi ramenskega obroča in pri mobilnosti sklepov. Na multifunkcijskih palicah se lahko preizkusite tisti, ki imate moč v rokah ali se želite okrepiti s pomočjo dvigov in sklec. Več o napravah si lahko preberete na naši spletni strani Bitifit.si.

Fitnes na prostem je odlična opcija za tiste, kateri si želijo gibanja na prostem in obenem tudi naprav, ki ste jih do sedaj lahko koristili le v telovadnicah in fitnesih. Fitnes na prostem vas ne bo stal prav ničesar. Še več. Pripomogel bo k vašemu boljšemu počutju. Če ne boste poskusili, ne boste nikoli vedeli. Zato vam toplo priporočam, da se ozrete po domačem kraju in se lotite telovadbe na prostem že danes. Ne bo vam žal!

Stokovna montaža in servis

Naša strokovno usposobljena ekipa ima precej izkušenj z montažo parkov bitiFIT – pripravljeni smo na vsa presenečenja.

10 let garancije

Garantiramo, da bo kvaliteta materialov na najvišjem nivoju in varna skozi vsa leta uporabe.

4 leta vzdrževanja

Nudimo 4 letno brezplačno vzdrževanje naprav.