bitiFIT naprave za vadbo

Športni park Apače

ŠP Apače smo dopolnili z fitnesom na prostem in plezalno mrežo v obliki piramide. Barve naprav so tokrat drugačne in sicer črno siva kombinacija.

Fitnes na proster zajema naslednje naprave:

BFM-34 Potisk s prsi in poteg na prsi, BFT-30 Dvojni tekač, BFE-38 Eliptično kolo, BFE-25 Potisk z nogami, BFE-1 Veslač in BFM-2 Upogib trupa pod naklonom.

Z omenjenimi napravami posameznik razgiba celotno telo.

Zraven smo postavili tudi mrežo v obliki piramide Umbriel. UMBRIEL je naprava v obliki piramide, namenjena plezanju. Štiri iz vrvi narejene stene so napete med sosednjimi nosilnimi vrvmi. Dodatna zanimivost te naprave sta vodoravni ploskvi iz vrvi (vrvno paličje) na višini 0,95 m in 2,35 m. Glavni konstrukcijski element predstavlja jekleni steber s premerom 159 mm, ki je z metodo vročega potopnega cinkanja zaščiten pred rjavenjem. Vrvna konstrukcija je sestavljena iz štirih glavnih vrvi, ki so v podlago sidrane z napenjalnimi vijaki, zaščitenimi pred rjavenjem z metodo vročega potopnega cinkanja, in tako omogočajo nastavljanje napetosti. Mreža je narejena iz polipropilenske vrvi in okrepljena s pocinkanimi jeklenimi vrvmi. Premer vrvi je 16 mm. Elementi, ki povezujejo vrvi, so narejeni iz plastike in aluminija. Temeljenje je izvedeno s točkovnimi temelji iz armiranega betona ali s sistemom jeklenih plošč. Površina na območju prostega pada mora biti skladna z zahtevami, ki so zapisane v standardu PN-EN 1176-1.

Na igralu otroci izboljšujejo svoje motorične sposobnosti, ravnotežje.

Stokovna montaža in servis

Naša strokovno usposobljena ekipa ima precej izkušenj z montažo parkov bitiFIT – pripravljeni smo na vsa presenečenja.

10 let garancije

Garantiramo, da bo kvaliteta materialov na najvišjem nivoju in varna skozi vsa leta uporabe.

4 leta vzdrževanja

Nudimo 4 letno brezplačno vzdrževanje naprav.