bitiFIT naprave za vadbo

Slovenska Bistrica

Park v Slovenski Bistrici se nahaja pri Stadionu. To je trenutno največji park, ki smo ga postavili. Zavzema naprave za fitnes na prostem in ulično vadbo in sicer:

UV-201 komplet za ulično vadbo: napravo se lahko uporablja za izvajanje zgib, dvigov, sklec ali sklekov. Z vadbo na napravi krepimo mišice rok in hrbta, trebušne mišice ter zgornje stegenske mišice. Napravo lahko uporabljate tudi za izvajanje zgib v podprijemu. Prav tako krepi moč stegenskih mišic in mišic medeničnega obroča.

BFT-32 Multifunkcijske palice: to je naprava z več možnostmi uporabe. Napravo s palicami na različnih višinah se lahko uporablja za izvajanje zgib, dvigov, sklec ali sklekov. Z vadbo na napravi krepimo mišice rok in hrbta, trebušne mišice ter zgornje stegenske mišice.

BFJ-41 Dvigovanje telesa s tremi postajami: z vadbo na napravi krepimo roke, ramena in hrbet. Na napravi lahko sočasno vadijo tri osebe, ki lahko med seboj tudi tekmujejo.

BFM-34 Potisk s prsi in poteg na prsi: razvija moč zgornjih okončin, prsi ter ramenskih in hrbtnih mišičnih skupin, izboljšuje fleksibilnost ter stabilnost ramenskih in komolčnih sklepov. Naprava je primerna za lajšanje težav pri krčenju in raztezanju ramenskih in komolčnih sklepov, mišični atrofiji, zamrznjenih ramenih, teniškem komolcu itd

BFT-31 Naprava za krepitev trupa: krepi moč medeničnega obroča in bokov, povečuje fleksibilnost in gibljivost medeničnega obroča ter oblikuje postavo.

BFE-35 Naprava, ki posnema tek na smučeh: z napravo izboljšujemo gibljivost in koordinacijo rok in nog ter medeničnega obroča.

BFT-30 Dvojni tekač: krepi delovanje srca in pljuč, razvija moč mišic spodnjih okončin in mišic v predelu pasu, izboljšuje fleksibilnost, koordinacijo in stabilnost spodnjih okončin, sprošča napetosti v predelu ledvenih mišic, lajša bolečine v kolčnih sklepih in gibalne težave zaradi motenega delovanja sklepov spodnjih okončin, pomanjkanja mišične moči, mišične atrofije itd.

BFE-38 Eliptično kolo: povečuje gibljivost sklepov celega telesa ter krepi delovanje srca in pljuč, oblikuje postavo.

BFE-25 Potisk z nogami: krepi moč stegenskih mišic in mišic medeničnega obroča.

BFM-4 Jahač: krepi delovanje srca in pljuč ter povečuje moč mišic v nogah in prsnih mišic, omogoča polno gibljivost okončin.

BFM-29 Naprava za raztezanje rok: krepi moč mišic zgornjih okončin in hrbta.

BFM-24 Naprava za masažo zgornjega in spodnjega dela hrbta: krepi in masira mišice v predelu pasu in hrbtne mišice, zmanjšuje utrujenost v telesu, spodbuja delovanje živčnega sistema ter izboljša pretok krvi.

BFM-2 Upogib trupa pod naklonom: krepi moč trebušnih mišic ter mišic medeničnega obroča in hrbta. Zmanjšuje občutek utrujenosti v mišicah medeničnega obroča in hrbta.

BFT-3 Naprava za raztezanje nog: za raztezanje mišic iztegovalk in vezi spodnjih okončin, povečuje fleksibilnost in gibljivost sklepov, naprava je primerna za lajšanje gibalnih težav ter težav s krčenjem in iztegovanjem spodnjih okončin ali otrplostjo.

BFJ-40 Tai chi kolesa: povečuje mobilnost sklepov od ramen do komolcev in od medeničnega obroča do kolen ter krepi delovanje srca in pljuč.

Stokovna montaža in servis

Naša strokovno usposobljena ekipa ima precej izkušenj z montažo parkov bitiFIT – pripravljeni smo na vsa presenečenja.

10 let garancije

Garantiramo, da bo kvaliteta materialov na najvišjem nivoju in varna skozi vsa leta uporabe.

4 leta vzdrževanja

Nudimo 4 letno brezplačno vzdrževanje naprav.