bitiFIT naprave za vadbo

Slivnica

Občina Hoče Slivnica ima zraven športnega prka v Hočah opremljenega z fitnes napravami tudi park v Slivnici, ob osnovni šoli. Tudi tukaj se pod napravami nahaja guma debeline 30mm. Naprave, ki se nahajajo v Slivnici so sledeče:
  • BFJ-41 Dvigovanje telesa s tremi postajami – Z vadbo na napravi krepimo roke, ramena in hrbet. Na napravi lahko sočasno vadijo tri osebe, ki lahko med seboj tudi tekmujejo.
  • BFW-17 Stenske palice – Naprava za krepitev trebušnih mišic in izboljšanje fleksibilnosti.
  • BFT-3 Naprava za raztezanje nog – Za raztezanje mišic iztegovalk in vezi spodnjih okončin, povečuje fleksibilnost in gibljivost sklepov, naprava je primerna za lajšanje gibalnih težav ter težav s krčenjem in iztegovanjem spodnjih okončin ali otrplostjo.
  • BFE-33  Vodoravna lestev – Z vadbo na napravi krepimo roke in ramena. Napravo lahko uporabljate tudi za izvajanje zgib v podprijemu.
  • BFT-31  Naprava za krepitev trupa – Krepi moč medeničnega obroča in bokov, povečuje fleksibilnost in gibljivost medeničnega obroča ter oblikuje postavo.
  • BFM-2  Upogib trupa pod naklonom – Krepi moč trebušnih mišic ter mišic medeničnega obroča in hrbta. Zmanjšuje občutek utrujenosti v mišicah medeničnega obroča in hrbta.

Stokovna montaža in servis

Naša strokovno usposobljena ekipa ima precej izkušenj z montažo parkov bitiFIT – pripravljeni smo na vsa presenečenja.

10 let garancije

Garantiramo, da bo kvaliteta materialov na najvišjem nivoju in varna skozi vsa leta uporabe.

4 leta vzdrževanja

Nudimo 4 letno brezplačno vzdrževanje naprav.