bitiFIT naprave za vadbo

Prebold – Latkova vas

V Preboldu smo postavili fitnes na prostem v ŠP Latkova vas, položili smo tudi gumo zelene barve 30mm debeline. Športni park Latkova vas zavzema naslednje naprave:

  • BFM 34 Poteg na prsi in potisk s prsi. Razvija moč zgornjih okončin, prsi ter ramenskih in hrbtnih mišičnih skupin, izboljšuje fleksibilnost ter stabilnost ramenskih in komolčnih sklepov. Naprava je primerna za lajšanje težav pri krčenju in raztezanju ramenskih in komolčnih sklepov, mišični atrofiji, zamrznjenih ramenih, teniškem komolcu itd.
  • BFT 30 Tekač. Krepi delovanje srca in pljuč, razvija moč mišic spodnjih okončin in mišic v predelu pasu, izboljšuje fleksibilnost, koordinacijo in stabilnost spodnjih okončin, sprošča napetosti v predelu ledvenih mišic, lajša bolečine v kolčnih sklepih in gibalne težave zaradi motenega delovanja sklepov spodnjih okončin, pomanjkanja mišične moči, mišične atrofije itd.
  • BFE 35 Naprava, ki posnema tek na smučeh. Z napravo izboljšujemo gibljivost in koordinacijo rok in nog ter medeničnega obroča.
  • BFE 25 Potisk z nogami. Krepi moč stegenskih mišic in mišic medeničnega obroča.
  • BFE 1 Veslač, krepi mišično moč zgornjih in spodnjih okončin ter izboljšuje koordinacijo med okončinami.
  • BFM 2 Upogib trupa pod naklonom. Krepi moč trebušnih mišic ter mišic medeničnega obroča in hrbta. Zmanjšuje občutek utrujenosti v mišicah medeničnega obroča in hrbta.
  • BFT 3 Naprava za raztezanje nog. Za raztezanje mišic iztegovalk in vezi spodnjih okončin, povečuje fleksibilnost in gibljivost sklepov, naprava je primerna za lajšanje gibalnih težav ter težav s krčenjem in iztegovanjem spodnjih okončin ali otrplostjo.
  • BFD 13 Drog za dvigovanje telesa in ročno kolo. Naprava je posebej zasnovana za invalidne osebe. Namenjena je krepitvi moči in gibčnosti rok.

Stokovna montaža in servis

Naša strokovno usposobljena ekipa ima precej izkušenj z montažo parkov bitiFIT – pripravljeni smo na vsa presenečenja.

10 let garancije

Garantiramo, da bo kvaliteta materialov na najvišjem nivoju in varna skozi vsa leta uporabe.

4 leta vzdrževanja

Nudimo 4 letno brezplačno vzdrževanje naprav.