bitiFIT naprave za vadbo

Pot Olimpijcev Črna na Koroškem

V Črni na Koroškem so letos postavili Pot Olimpijcev. Pot se razteza po celotni Črni na Kroškem in zavzema naslednje naprave:

  • BFE 35 Naprava, ki posnema tek na smučeh, z napravo izboljšujemo gibljivost in koordinacijo rok in nog ter medeničnega obroča.
  • BFT 31 Zasuk bokov, krepi moč medeničnega obroča in bokov, povečuje fleksibilnost in gibljivost medeničnega obroča ter oblikuje postavo.
  • BFE 23 Gugalnica, povečuje moč mišic medeničnega obroča ter koordinacijo in gibljivost celega telesa.
  • BFU-1 Naprava za izvajanje počepov, razvija moč zgornjih okončin, prsi ter ramenskih in hrbtnih mišičnih skupin, izboljšuje fleksibilnost ter stabilnost ramenskih in komolčnih sklepov. Naprava je primerna za lajšanje težav pri krčenju in raztezanju ramenskih in komolčnih sklepov, mišični atrofiji, zamrznjenih ramenih, teniškem komolcu itd.
  • BFU 2 Naprava za krepitev mišic v mečih, razvija moč zgornjih okončin in mišičnih skupin ramenskega obroča in hrbta ter izboljšuje fleksibilnost, gibčnost in koordinacijo ramenskih in komolčnih sklepov. Naprava je primerna za lajšanje bolečin v sklepih in lajšanje težav pri krčenju in raztezanju sklepov.
  • BFJ 41 Dvigovanje telesa s tremi postajami, z vadbo na napravi krepimo roke, ramena in hrbet. Na napravi lahko sočasno vadijo tri osebe, ki lahko med seboj tudi tekmujejo.
  • BFT 32 Multifunkcijske palice to je naprava z več možnostmi uporabe. Napravo s palicami na različnih višinah se lahko uporablja za izvajanje zgib, dvigov, sklec ali sklekov. Z vadbo na napravi krepimo mišice rok in hrbta, trebušne mišice ter zgornje stegenske mišice.

Stokovna montaža in servis

Naša strokovno usposobljena ekipa ima precej izkušenj z montažo parkov bitiFIT – pripravljeni smo na vsa presenečenja.

10 let garancije

Garantiramo, da bo kvaliteta materialov na najvišjem nivoju in varna skozi vsa leta uporabe.

4 leta vzdrževanja

Nudimo 4 letno brezplačno vzdrževanje naprav.