bitiFIT naprave za vadbo

Postira, otok Brač

Meseca maja smo postavili naš prvi fitnes na prostem na Hrvaškem, natančneje v mestu Postira na otoku Braču. Fitnes na prostem se nahaja v gozdičku ob sprehajalni poti v uvalo Lovrečina. Fitnes na prostem zavzema naslednje naprave:

BFM-34 Potisk s prsi in poteg na prsi. Razvija moč zgornjih okončin, prsi ter ramenskih in hrbtnih mišičnih skupin, izboljšuje fleksibilnost ter stabilnost ramenskih in komolčnih sklepov. Naprava je primerna za lajšanje težav pri krčenju in raztezanju ramenskih in komolčnih sklepov, mišični atrofiji, zamrznjenih ramenih, teniškem komolcu itd.

BFE-38 Eliptični trenažer. Povečuje gibljivost sklepov celega telesa ter krepi delovanje srca in pljuč, oblikuje postavo.

BFE-25 Potisk z nogami. Krepi moč stegenskih mišic in mišic medeničnega obroča.

BFE-1 Veslač. Krepi mišično moč zgornjih in spodnjih okončin ter izboljšuje koordinacijo med okončinami.

BFM-2 Upogib trupa pod naklonom. Krepi moč trebušnih mišic ter mišic medeničnega obroča in hrbta. Zmanjšuje občutek utrujenosti v mišicah medeničnega obroča in hrbta.

BFT-32 Multifunkcijske palice. To je naprava z več možnostmi uporabe. Napravo s palicami na različnih višinah se lahko uporablja za izvajanje zgib, dvigov, sklec ali sklekov. Z vadbo na napravi krepimo mišice rok in hrbta, trebušne mišice ter zgornje stegenske mišice.

Stokovna montaža in servis

Naša strokovno usposobljena ekipa ima precej izkušenj z montažo parkov bitiFIT – pripravljeni smo na vsa presenečenja.

10 let garancije

Garantiramo, da bo kvaliteta materialov na najvišjem nivoju in varna skozi vsa leta uporabe.

4 leta vzdrževanja

Nudimo 4 letno brezplačno vzdrževanje naprav.