bitiFIT naprave za vadbo

Polzela

Jesen je tukaj in čas je za spremembe. Zakaj bi sklepali kompromise in se začeli izboljševati zgolj ob prehodu na novo leto. Mislim, da je jesensko sonce dobra vzpodbuda, da se lotimo sprememb. Vedno obstaja neko prepričanje, da pa zato ker je jesen pa se mora naša rekreacija prestaviti na notranje prostore. Jaz se s tem ne strinjam. Vsekakor mislim, da je še treba izkoristiti toplo in suho vreme. Verjemite mi, da se gre rekreirati vse dokler ni dežja. Včasih se moramo tudi mi malo prilagoditi vremenu in se za vadbo na prostem topleje obleči. Da bi bilo vse to še lažje in da ne rabimo iskati prostora za rekreacijo in neobhodenih gozdnih poti pa so tukaj še fitnesi na prostem. Vsekakor v zadnjem času kar vodijo v priljubljenosti pred drugimi običajnimi fitnesi . Verjetno ste že opazili, da se pojavljajo v mnogih slovenskih krajih. Morda se en skriva že v vašem kraju pa tega sploh ne veste. Naj vam dam nekaj idej kam se lahko odpravite. Fitnes na prostem se nahaja v Polzeli, in sicer v bližini šole. V tem fitnesu na prostem je kar nekaj naprav. Naj jih naštejem. Te so: Eliptični trenažer, Upogib trupa pod naklonom, Multifunkcijske palice in Vodoravno lestev. Morda se vam, da je pa v tem fitnesu malo naprav, vendar lahko s temi napravami razgibate svoje celo telo. Včasih je manj več in tukaj drži ravno to pravilo. Eliptični trenažer je čudovita naprava za vašo kardio vadbo in ogrevanje. Na multifunkcijskih palicah lahko preizkusite svojo moč v rokah in celo poskušate narediti par sklec in vzgibov.
Na vodoravni lestvi lahko preizkušate svojo stabilnost, verjetno pa se najde še kakšna možnost kako te naprave uporabljati in kako vaditi na njih. Svetujem vam, da si vzamete čas zase in obiščete enega izmed fitnesov na prostem. Naj jih naštejem par. Nahajajo se v Hočah, Dravogradu, Rušah, Muti, Mirni Peči, Framu, Preboldu in še kje.

Fitnes na prostem je odlična možnost za vse tiste, ki imajo radi svež zrak in opazovanje lepe okolice med svojo vadbo. Verjemite mi, da vam ne bo žal. Vadba bo na vas vplivala zgolj blagodejno. Počutili se boste bolje, ker boste nekaj naredili zase in vaše telo vam bo hvaležno, saj ga boste tako utrdili in se predihali. Vsak potrebuje nekaj časa zase in zakaj ne bi tega časa preživeli v dejavnosti, ki bo koristila vašemu zdravju in videzu. Le pogumno se lotite vadbe!

Stokovna montaža in servis

Naša strokovno usposobljena ekipa ima precej izkušenj z montažo parkov bitiFIT – pripravljeni smo na vsa presenečenja.

10 let garancije

Garantiramo, da bo kvaliteta materialov na najvišjem nivoju in varna skozi vsa leta uporabe.

4 leta vzdrževanja

Nudimo 4 letno brezplačno vzdrževanje naprav.