bitiFIT naprave za vadbo

Podvelka

Jesen je tukaj. Vsekakor pa to ni razlog, da bi se prenehali ukvarjati s športom in rekreacijo. Potrebujete le toplejšo športno opremo, za ostalo pa bo poskrbela narava. Verjetno se sprašujete, kaj ima narava s tem. Naj vam razjasnim. Ni vam več potrebno plačevati gromozanske vezave za vaš lokalni fitnes, saj so tukaj fitnesi na prostem. Ste se že sploh ozrli po svojem domačem kraju in ugotovili, ali se v njem nahaja fitnes na prostem? Fitnesi na prostem niso zgolj v večjih slovenskih krajih, ampak so tudi v manjših. To je priložnost, ki je ne gre zamuditi. Vsak športnik, bodisi ljubiteljski ali profesionalni se lahko razgiba na enem izmed teh fitnesov. Prebivalci Podvelke, a ste že ugotovili, da se v vašem kraju nahaja fitnes na prostem?

Fitnes na prostem v Podvelki se nahaja v športnem parku Brezno. Vstopnine ni. Obišče ga lahko vsak prebivalec, le vremensko napoved je potrebno preveriti, saj ne želimo, da nas preseneti dež. V tem fitnesu na prostem lahko trenirate in razmigate prav vsak del svojega telesa. Naprave, ki jih lahko najdemo tam, so sledeče: Gugalnica, Jahač, Multifunkcijske palice, Potisk s prsi in poteg na prsi, Eliptični trenažer, Vodoravna lestev. Sedaj pa poglejmo, kaj lahko vse trenirate na teh napravah.

Gugalnica je odlična naprava za koordinacijo in gibljivost celega telesa. Prav tako krepi medenično dno. Jahač krepi delovanje srca in pljuč ter obenem omogoča polno gibljivost okončin. Multifunkcijske palice so naprava z večimi možnostmi uporabe. Napravo se lahko uporablja za izvajanje zgibov, dvigov ali sklec. Z vadbo krepimo mišice rok in hrbta, prav tako pa tudi trebušne in stegenske mišice. Potem sta še v tem fitnesu na prostem vodoravna lestev in eliptični trenažer. Eliptični trenažer je odlična kardio naprava, medtem ko bo vadba na vodoravni lestvi okrepila vaše roke in ramenski obroč. V tem fitnesu na prostem se nahaja še naprava, Potisk s prsi in poteg na prsi.

Kot vidite, lahko v fitnesu na prostem v Podvelki trenirate svoje celo telo. Naprave so raznolike in uporabne. Če želite, se lahko do fitnesa na prostem sprehodite ali pa celo tečete. Tako boste ogreli svoje telo in boste pripravljeni na vadbo na napravah. Pri vadbi na napravah bodite pazljivi in upoštevajte svoje telo. Delajte koliko ste sposobni in ne pretiravajte. Saj veste, da se počasi daleč pride! Upam, da vas je ta članek prepričal, da se boste lotili vadbe na prostem, saj bo le-ta dobro dela vašemu telesu in vašemu duhu.

Stokovna montaža in servis

Naša strokovno usposobljena ekipa ima precej izkušenj z montažo parkov bitiFIT – pripravljeni smo na vsa presenečenja.

10 let garancije

Garantiramo, da bo kvaliteta materialov na najvišjem nivoju in varna skozi vsa leta uporabe.

4 leta vzdrževanja

Nudimo 4 letno brezplačno vzdrževanje naprav.