bitiFIT naprave za vadbo

Park Rače

Poletja je konec in nastopile so hladnejše temperature. Naj vas to ne odvrne od rekreacije, še manj pa od rekreacije na prostem. Malo nižje temperature vas bodo osvežile in pognale kri po žilah. Saj sami veste, da se je nemogoče rekreirati na tridesetih stopinjah. Sedaj pridejo v poštev vse tiste neraziskane gozdne poti in tudi fitnesi na prostem. Prvi fitnes na prostem je bil postavljen v parku Rače. Fitnesi na prostem so postavljeni v majhnih kot tudi večjih slovenski krajih. Zajemajo različne naprave za vadbo in v njih lahko izvajate različne vaje. Tako lahko okrepite in natrenirate katerikoli del vašega telesa. Fitnes na prostem je tudi odlična sprostitev po vašem napornem dnevu.

Park Rače se nahaja za osnovno šolo v Račah. Naprave, ki jih lahko najdete tam so sledeče: Eliptični trenažer, Poteg s prsi, Potisk z nogami, Multifunkcijske palice, Upogib trupa, in Eliptični trenažer iz Super serije (kjer si težavnost nastavljaš). Sedaj pa poglejmo kaj lahko trenirate oziroma počnete na teh napravah. Eliptični trenažer je odlična kardio vadba. Lahko jo uporabite po začetku ali zaključku vadbe na drugih napravah. Je pa tudi odlična naprava za izboljšanje gibljivosti in koordinacije rok in nog. V tem fitnesu na prostem sta kar dva eliptična trenažerja. Eden je iz clasic serije, drugi pa je iz super serije. To pomeni, da si lahko na njem težavnost vadbe nastavljate sami. S pomočjo multifunkcijskih palic lahko krepite mišice rok in hrbta, in pa tudi trebušne mišice ter zgornje stegenske mišice. Potem je še tukaj odlična naprava za upogib trupa, ki je odlična za krepitev trebušnih mišic. In nazadnje sta tukaj tudi poteg s prsi in potisk z nogami, odlični napravi za razvijanje moči zgornjih in spodnjih okončin. Kot vidite, je lahko vadba v fitnesu na prostem zelo raznolika.

Fitnes na prostem ima ogromno možnosti in prednosti. Niste zaprti z desetimi ostalimi ljudmi v enem prostoru in za fitnes na prostem vam ni potrebno zapravljati. Če se še niste preizkusili v vadbi v fitnesu na prostem, vas vabim da se ozrete po svojem domačem kraju in se lotite le tega. Vadba bo zgolj koristila vašemu telesu in kar je še pomembnejše vašemu zdravju. Rekreacija krepi telo in duha. In kot ste opazili, dandanes ni več potrebno zapravljati ogromnih količin denarja, da bi se spravili v formo. Svet je lahko naše igrišče in fitnesi na prostem so le še eno potrdilo tega. Naredite nekaj zase in obiščite fitnes na prostem. Ne bo vam žal.

Stokovna montaža in servis

Naša strokovno usposobljena ekipa ima precej izkušenj z montažo parkov bitiFIT – pripravljeni smo na vsa presenečenja.

10 let garancije

Garantiramo, da bo kvaliteta materialov na najvišjem nivoju in varna skozi vsa leta uporabe.

4 leta vzdrževanja

Nudimo 4 letno brezplačno vzdrževanje naprav.