bitiFIT naprave za vadbo

Park Ormož

Ste se kdaj vprašali zakaj izbrati fitnes na prostem in se lotiti vadbe na prostem? Zmeraj sem se spraševal, ali bi me ljudje začudeno opazovali, če bi se začel rekreirati v fitnesu na prostem. Vedno sem imel predsodke, da me bodo ljudje čudno gledali, če se bom rekreiral na prostem tam zunaj pred vsemi. Nato sem ugotovil, da je dejansko ta vadba enaka kot na v običajnem fitnesu, le da se nadihaš svežega zraka. Torej, poglejmo si dobre in slabe strani vadbe na prostem.

1. Brezplačno. Seveda ne smemo gledati samo na finančni vidik, ampak včasih dobro dene, da so nekatere stvari, čeprav redke brezplačne. Upam, da bo v prihodnje tudi tako ostalo.

2. Vitamin D. V fitnesu na prostem se boste vi in vaše telo napojilo vitamina D. To vas bo napolnilo z energijo in to bo tudi izboljšalo vaše počutje.

3. Naprave kot v fitnesu. V fitnesu na prostem lahko brez slabe vesti vadite na napravah, ki so enake ali celo boljše kot v fitnesu za katerega bi morali odšteti velike vsote denarja. Za primer vzemimo Ormož. Tam se fitnes na prostem nahaja v športnem parku Mestna graba. Tam lahko vadite na napravah kot so Gugalnica, Naprava za masažo zgornjega in spodnjega dela hrbta, Veslač, Vodoravne palice, Naprava za krepitev rok in ramen, Potisk z nogami. Vidite, da ta vadba ne bo polovična, ampak lahko razmigate prav vsak del svojega telesa.

4. Združeno najboljše iz obeh svetov. V resnici vam ni potrebno izbirati med običajnim fitnesom in fitnesom na prostem. Lahko izberete oboje – fitnes na prostem ali telovadnico, kaj vam ugaja pa čeprav boste v fitnesu na prostem prihranili kakšen cent in se nadihali svežega zraka.

Sedaj pa še slabe strani. Jaz jih na primer sploh nisem našel. Resnično sem nad treningom na prostem zelo navdušen in upam, da je to moje navdušenje nalezljivo. Upam, da se boste odpravili malce raziskovati in našli svoj fitnes na prostem.

Če se želite lotiti vadbe na prostem, vendar ne veste kje in kako, vam svetujem, da se odpravite v enega izmed naštetih krajev: Podvelka, Ruše, Ormož, Muta, Polzela, Dravograd in še več. Tam boste našli fitnese na prostem. Videli boste da se fitnes od kraja do kraja razlikuje, vendar so vsi postavljeni tako, da lahko trenirate svoje celo telo. Naj vam ne bo nerodno, če vas bodo mimoidoči opazovali, morda se bo kdo izmed njih opogumil in se vam pridružil. Ne pozabite na športne copate, opremo, brisačo in vodo. Pa prijetno treniranje vam želim!

Stokovna montaža in servis

Naša strokovno usposobljena ekipa ima precej izkušenj z montažo parkov bitiFIT – pripravljeni smo na vsa presenečenja.

10 let garancije

Garantiramo, da bo kvaliteta materialov na najvišjem nivoju in varna skozi vsa leta uporabe.

4 leta vzdrževanja

Nudimo 4 letno brezplačno vzdrževanje naprav.