bitiFIT naprave za vadbo

Nova pridobitev športno igralnih površin v Račah

Občina Rače-Fram je z leta 2007 zgrajeno športno dvorano pri OŠ Rače zaokrožila bogato ponudbo športno rekreativnih možnosti. Športna dvorana je namenjena vsem generacijam in organizaciji različnih športnih dogodkov – bodisi rekreativnega, trenažnega ali celo vrhunskega značaja. Seveda pa občina Rače-Fram kot lokalno okolje ponuja še veliko drugih možnosti za rekreacijo. Neokrnjena narava Krajinskega parka Rački ribniki-Požeg nudi veliko užitkov tekačem, ljubiteljem nordijske hoje, navdušencem nad rolanjem in sprehajalcem. Ljubitelji kolesarjenja lahko izkoristijo naravne danosti framskega Pohorja ali se zapeljejo po Jantarni kolesarski poti.

Ob zdravi prehrani je tako prav telesna vadba postala osnovna naloga posameznika v sodobni družbi. Ker pa se v občini zavedamo, da je zdravje največja vrednota, smo se odločili, da postavimo fitnes naprave na prostem in ljudem ponudimo nekaj, s čimer bodo lahko zapolnili prosti čas in izboljšali kakovost življenja. Tik ob vrtcu v Račah smo tako uredili fitnes v naravi, kjer je na voljo šest telovadnih naprav.

Verjamemo, da bosta prisotnost in možnost uporabe fitnes naprav na prostem dolgoročno izboljšala zdravstveno sliko prebivalcev, da bo pridobitev gradila socialno interakcijo in omogočila, da z gibanjem na svežem zraku uporabniki izboljšajo delovanje srca in presnove, dvignejo raven energije ter izboljšajo svoje splošno počutje. Nismo pa pozabili tudi na naše najmlajše, saj smo prostor ob fitnesu opremili z otroškimi igrali, kjer bodo lahko nadgrajevali svoje prve motorične spretnosti.

Da pa bi prostor tudi v praksi resnično kar najbolj služil druženju in vadbi vseh generacij, smo otroško igrišče in fitnes v naravi zaokrožili s klopmi in pitnikom, kjer lahko v senci drevesnih krošenj dogajanje v okolici zgolj opazujemo ali se po vadbi spočijemo.

Stokovna montaža in servis

Naša strokovno usposobljena ekipa ima precej izkušenj z montažo parkov bitiFIT – pripravljeni smo na vsa presenečenja.

10 let garancije

Garantiramo, da bo kvaliteta materialov na najvišjem nivoju in varna skozi vsa leta uporabe.

4 leta vzdrževanja

Nudimo 4 letno brezplačno vzdrževanje naprav.