bitiFIT naprave za vadbo

Metlika

V začetku leta 2018 smo v Metliki pri mejenm prehodu zraven Kolpe postavili fitnes na prostem. ŠP Kolpa zavzema naslednje naprave:

BFT-30 Dvojni tekač, krepi delovanje srca in pljuč, razvija moč mišic spodnjih okončin in mišic v predelu pasu, izboljšuje fleksibilnost, koordinacijo in stabilnost spodnjih okončin, sprošča napetosti v predelu ledvenih mišic, lajša bolečine v kolčnih sklepih in gibalne težave zaradi motenega delovanja sklepov spodnjih okončin, pomanjkanja mišične moči, mišične atrofije itd.

BFT-32 Multifunkcijse palice, to je naprava z več možnostmi uporabe. Napravo s palicami na različnih višinah se lahko uporablja za izvajanje zgib, dvigov, sklec ali sklekov. Z vadbo na napravi krepimo mišice rok in hrbta, trebušne mišice ter zgornje stegenske mišice.

BFM-4 Jahač, krepi delovanje srca in pljuč ter povečuje moč mišic v nogah in prsnih mišic, omogoča polno gibljivost okončin.

BFM-34 Potisk s prsi in poteg na prsi, razvija moč zgornjih okončin, prsi ter ramenskih in hrbtnih mišičnih skupin, izboljšuje fleksibilnost ter stabilnost ramenskih in komolčnih sklepov. Naprava je primerna za lajšanje težav pri krčenju in raztezanju ramenskih in komolčnih sklepov, mišični atrofiji, zamrznjenih ramenih, teniškem komolcu itd.

BFE-35 Naprava ki posnema tek na smučeh, z napravo izboljšujemo gibljivost in koordinacijo rok in nog ter medeničnega obroča.

BFE-25 Potisk z nogami, krepi moč stegenskih mišic in mišic medeničnega obroča.

Stokovna montaža in servis

Naša strokovno usposobljena ekipa ima precej izkušenj z montažo parkov bitiFIT – pripravljeni smo na vsa presenečenja.

10 let garancije

Garantiramo, da bo kvaliteta materialov na najvišjem nivoju in varna skozi vsa leta uporabe.

4 leta vzdrževanja

Nudimo 4 letno brezplačno vzdrževanje naprav.