bitiFIT naprave za vadbo

KS KRIŽE – fitnes na prostem in otroško plezalno motorično igralo

V krajevni skupnosti Križe v občini Brežice smo uredili fitnes na prostem, postavili smo prav tako tudi otroško plezalno motorično igralo.

BF-PN 1505

Večnamenska igrala spodbujajo razvoj naših ključnih spretnosti.

Če se ozremo v zgodovino, je bilo tekanje, skakanje, plazenje in plezanje za človeka nekaj povsem običajnega. Takrat smo večino svojih vsakodnevnih opravil naredili v gibanju. Sistem igral in poligoni z ovirami vas bodo popeljali nazaj h koreninam, z izvajanjem naravnih gibov pa boste pozitivno vplivali na svoje zdravje in občutek zadovoljstva.

Nova in sodobna oprema za vadbo je namenjena ljudem, ki se želijo zabavati, ne glede na svojo starost ali sposobnosti. Spodbuja razvoj duševne in telesne moči ter majhnim otrokom omogoča, da varno raziskujejo svet in najdejo svoj prostor v njem. Ker je težavnost mogoče nastaviti, je oprema namenjena tako starejšim kot mlajšim, telesno dobro pripravljenim pa tudi manj pripravljenim osebam. Skozi igro bodo otroci odkrivali nove veščine, sledili svoji domišljiji in ustvarjalnosti ter se učili o odnosih z drugimi.

Mreže iz vrvi in povezovalni elementi so kakovostno zgrajeni in se ne uničijo, zato otrokom nudijo varno okolje, v katerem lahko raziskujejo svoje sposobnosti ter krepijo mišično moč. Naprava je na voljo v različnih zabavnih oblikah in težavnostnih stopnjah.
Igrajmo se in spoznavajmo svet!

Mere naprave (mm): 7000x5800x2500
Varnostna cona (mm): 10000×8800

Učinek vadbe:
– izboljša koordinacijo
– poveča gibljivost
– izboljša moč in stabilnost
– izboljša spanec
– dodatna socialna povezava

Fitnes na prostem zajema tri naprave in sicer:

BFJ 41 Naprava za dviganje na drogu s tremi postajami: z vadbo na napravi krepimo roke, ramena in hrbet. Na napravi lahko sočasno vadijo tri osebe, ki lahko med seboj tudi tekmujejo.

BFT 32 Multifunkcijske palice: to je naprava z več možnostmi uporabe. Napravo s palicami na različnih višinah se lahko uporablja za izvajanje zgib, dvigov, sklec ali sklekov. Z vadbo na napravi krepimo mišice rok in hrbta, trebušne mišice ter zgornje stegenske mišice.

BFE 33 Vodoravna lestev: z vadbo na napravi krepimo roke in ramena. Napravo lahko uporabljate tudi za izvajanje zgib v podprijemu.

 

Stokovna montaža in servis

Naša strokovno usposobljena ekipa ima precej izkušenj z montažo parkov bitiFIT – pripravljeni smo na vsa presenečenja.

10 let garancije

Garantiramo, da bo kvaliteta materialov na najvišjem nivoju in varna skozi vsa leta uporabe.

4 leta vzdrževanja

Nudimo 4 letno brezplačno vzdrževanje naprav.