bitiFIT naprave za vadbo

Dravograd

Fitnesi na prostem se resnično nahajajo po vseh regijah. Ali je kraj majhen ali velik, ni več važno. Za nas, ki se radi športamo je bolj pomembno to, da se v kraju kjer prebivamo nahaja fitnes na prostem. A ni čudovito, da lahko obiščemo fitnes brezplačno in se nam ni treba pogajati na recepciji fitnesa, da smo samo enkrat prišli. Kajti preden to razložiš, te že mine do rekreacije. Sam sem zagovornik vadbe na prostem in menim, da je treba izkoristiti vse kaj nam nudi mati narava, pa čeprav je fitnes na prostem delo človeških rok.

Fitnes na prostem v Dravogradu se nahaja pri Stadionu NK Dravograd. Zavzema naslednje naprave: Gugalnica, Naprava za raztezanje nog, Dvigovanje telesa s tremi postajami, Potisk s prsi in poteg na prsi, Eliptični trenažer, Multinfunkcijske palice. Vidimo lahko, da ta fitnes na prostem zavzema več naprav kot tisti v Polzeli. Vendar pa število naprav nikakor ni merilo za dobro vadbo. Tudi s pomočjo ene naprave lahko pridobite kondicijo. Na primer samo pomislite na eliptičnega trenažerja. Na njen lahko izvajate kardio vadbo kakor dolgo se vam da in koliko vam dopušča čas. Posebej vam ga priporočam, da se ogrejete na njemu na začetku vadbe ali pa da stopite nanj šele po koncu vadbe. Kakor vam je ljubše. V temu fitnesu na prostem lahko najdemo tudi napravo za dvigovanje telesa na treh postajah. Ta naprava je še posebej dobra v primeru, da se vadbe lotite s kolegom ali kolegico, saj lahko na palicah istočasno vadijo tudi do tri osebe. Fitnes na prostem podpira tudi tekmovalnost, saj se lahko pomerite prav na tej napravi. Kot vidite je fitnes na prostem tudi izjemna priložnost za druženje, vendar naj se vadba ne sprevrže v klepet.

Slovenija je država polna športnikov, samo spomnimo se na evropsko prvenstvo v košarki in zato je lepo videti, da se še lahko mi običajni krajani gibamo zunaj, saj je za naše potrebe poskrbljeno s fitnesi na prostem. Če le imate priložnost vas vzpodbujam, da obiščete enega izmed njih. Nahajajo se v Polzeli, Mirni Peči, Rušah, Brunšviku, Staršah in še marsikaterem drugem kraju. Le ozreti se je potrebno okoli sebe. Privoščite si malo vadbe po napornem dnevu ali tednu in se ob tem še zabavajte s svojim prijateljem ali prijateljico. Verjemite mi, da vam ne bo žal.

Stokovna montaža in servis

Naša strokovno usposobljena ekipa ima precej izkušenj z montažo parkov bitiFIT – pripravljeni smo na vsa presenečenja.

10 let garancije

Garantiramo, da bo kvaliteta materialov na najvišjem nivoju in varna skozi vsa leta uporabe.

4 leta vzdrževanja

Nudimo 4 letno brezplačno vzdrževanje naprav.