bitiFIT naprave za vadbo

Brunšvik

Le nekaj kilometrov iz Maribora ob vznožju goric leži majhno naselje Brunšvik v občini Starše. Dejstvo, da v njem stoji fitnes na prostem ni presenetljivo, saj je to naselje od nekdaj športno obarvano. V kraju deluje športno društvo Brunšvik, in sicer od leta 1978. Brunšvik je znan tudi po kravjih dirkah, vendar so bile prepovedane, saj jim je nasprotovalo društvo proti mučenju živali. Nekaj zgodovine o Brunšviku, da vas bo morda zamikal obisk le-tega.

Fitnes na prostem v Brunšviku je postavljen v okviru njihovega športnega parka. Postavljene so naslednje naprave: Poteg na prsi, Dvojni tekač, Multifunkcijske palice, Naprava za raztezanje rok, Upogib trupa, Naprava za raztezanje nog. Preden obiščete ta kraj in se navdušite nad rekreacijo ter se začnete rekreirati pa še nekaj napotkov za pravilno in nebolečo vadbo.

Izberite vsak dan enak čas za trening. Pri tem je pomembno, da se navadite na rutino in bo vadba postala del vašega vsakdana. Imejte v mislih, da se boste rekreirali na prostem in da je pomembno, da dan prej spremljate vreme. Saj verjetno ne bi želeli, da vas preseneti dež ali kaj hujšega.

Vzemite s seboj brisačo in vodo. Med vadbo ne smete dehidrirati. Spijte vsaj liter in pol vode na dan.

Privoščite si kvalitetne športne copate, da ne bodo trpela vaša stopala in vaša hrbtenica.

Poglejmo si še, katere vaje lahko vse delate na teh napravah. Fitnes na prostem v Brunšviku je zasnovan, tako da boste z vadbo v njem razmigali prav vsako del vašega telesa. S potegom na prsi boste razvijali moč zgornjih okončin, prsi, ramenskih in hrbtnih mišičnih skupin. Naprava je primerna za tudi za lajšanje bolečin, npr. teniškega komolca. V kolikor se želite utrditi v predelu trebuha vam priporočam vadbo na multifunkcijskih palicah, kjer lahko izvajate vse od sklec do vzgibov. Na dvojnem tekaču pa boste lahko opravili svojo kardio vadbo. Na napravah lahko delate marsikaj, več informacij o napravah lahko najdete na spletni strani Bitifit.si ali preprosto obiščete enega izmed fitnesov na prostem. Ta izkušnja obiska fitnesa na prostem je vsekakor nepozabna. Fitnesi na prostem se skrivajo po vseh manjših in večjih krajih v Sloveniji. V naslednjih člankih bom opisal tudi svoje obiske fitnesov na prostem. Hladnejše vreme vas ne sme odvrniti od rekreacije, naj vas vzpodbudi k temu da se gibate in le tako ogrejete. Ozrite se naokoli po svojem kraju in presenečeni boste, ko boste ugotovili, da se fitnes na prostem skriva prav v vašem majhnem kraju.

Stokovna montaža in servis

Naša strokovno usposobljena ekipa ima precej izkušenj z montažo parkov bitiFIT – pripravljeni smo na vsa presenečenja.

10 let garancije

Garantiramo, da bo kvaliteta materialov na najvišjem nivoju in varna skozi vsa leta uporabe.

4 leta vzdrževanja

Nudimo 4 letno brezplačno vzdrževanje naprav.