bitiFIT naprave za vadbo

Športni park v KS Črešnjevec

V KS Črešnjevec smo postavili fitnes na prostem in otroški plezalno motorični park.

Fitnes na prostem zajema naslednje naprave:

BFM-34 Potisk s prsi in poteg na prsi (razvija moč zgornjih okončin, prsi ter ramenskih in hrbtnih mišičnih skupin, izboljšuje fleksibilnost ter stabilnost ramenskih in komolčnih sklepov. Naprava je primerna za lajšanje težav pri krčenju in raztezanju ramenskih in komolčnih sklepov, mišični atrofiji, zamrznjenih ramenih, teniškem komolcu itd.)

BFM-2 Upogib trupa pod naklono (krepi moč trebušnih mišic ter mišic medeničnega obroča in hrbta. Zmanjšuje občutek utrujenosti v mišicah medeničnega obroča in hrbta)

BFE-25 Potisk z nogam (krepi moč stegenskih mišic in mišic medeničnega obroča)

BFT-30 Dvojni teka (krepi delovanje srca in pljuč, razvija moč mišic spodnjih okončin in mišic v predelu pasu, izboljšuje fleksibilnost, koordinacijo in stabilnost spodnjih okončin, sprošča napetosti v predelu ledvenih mišic, lajša bolečine v kolčnih sklepih in gibalne težave zaradi motenega delovanja sklepov spodnjih okončin, pomanjkanja mišične moči, mišične atrofije itd.)

BFT-32 Multifunkcijske palic (to je naprava z več možnostmi uporabe. Napravo s palicami na različnih višinah se lahko uporablja za izvajanje zgib, dvigov, sklec ali sklekov. Z vadbo na napravi krepimo mišice rok in hrbta, trebušne mišice ter zgornje stegenske mišice)

BFJ-41 Dvigovanje telesa s tremi postajam (z vadbo na napravi krepimo roke, ramena in hrbet. Na napravi lahko sočasno vadijo tri osebe, ki lahko med seboj tudi tekmujejo)

BFE-1 Veslač (krepi mišično moč zgornjih in spodnjih okončin ter izboljšuje koordinacijo med okončinami)

Otroški park zajema:

BF-PN 1509 Otroška multifunkcijska naprava (naprava je namenjena otrokom od 2 let naprej; otrok z igranjem na napravi pridobiva na motoriki, ravnotežju, gibljivosti in koordinaciji v prostoru)
BF-SS1503 Vrtiljak

BF-S13 Gugalnica

Stokovna montaža in servis

Naša strokovno usposobljena ekipa ima precej izkušenj z montažo parkov bitiFIT – pripravljeni smo na vsa presenečenja.

10 let garancije

Garantiramo, da bo kvaliteta materialov na najvišjem nivoju in varna skozi vsa leta uporabe.

4 leta vzdrževanja

Nudimo 4 letno brezplačno vzdrževanje naprav.