Večnamenska igrala spodbujajo razvoj naših ključnih spretnosti.

Če se ozremo v zgodovino, je bilo tekanje, skakanje, plazenje in plezanje za človeka nekaj povsem običajnega. Takrat smo večino svojih vsakodnevnih opravil naredili v gibanju. Sistem igral in poligoni z ovirami vas bodo popeljali nazaj h koreninam, z izvajanjem naravnih gibov pa boste pozitivno vplivali na svoje zdravje in občutek zadovoljstva.

Nova in sodobna oprema za vadbo je namenjena ljudem, ki se želijo zabavati, ne glede na svojo starost ali sposobnosti. Spodbuja razvoj duševne in telesne moči ter majhnim otrokom omogoča, da varno raziskujejo svet in najdejo svoj prostor v njem. Ker je težavnost mogoče nastaviti, je oprema namenjena tako starejšim kot mlajšim, telesno dobro pripravljenim pa tudi manj pripravljenim osebam. Skozi igro bodo otroci odkrivali nove veščine, sledili svoji domišljiji in ustvarjalnosti ter se učili o odnosih z drugimi.

Mreže iz vrvi in povezovalni elementi so kakovostno zgrajeni in se ne uničijo, zato otrokom nudijo varno okolje, v katerem lahko raziskujejo svoje sposobnosti ter krepijo mišično moč. Naprava je na voljo v različnih zabavnih oblikah in težavnostnih stopnjah.

Igrajmo se in spoznavajmo svet!

Mere naprave (mm): 7800x5600x2750
Varnostna cona (mm):10800×8600

Učinek vadbe:
– izboljša koordinacijo
– poveča gibljivost
– izboljša moč in stabilnost
– izboljša spanec
– dodatna socialna povezava